Fysisk træning og tests

På linjerne svømning, håndbold, fodbold piger og multisport, varetages den fysiske træning af vore fysiske trænere, Michael Christiansen og Ertan Ôzyigit, i samarbejde med de respektive linjetrænere.
Fodboldlinjens fysiske træning varetages af Michael Christiansen i samarbejde med Yannick Durand, som er fysisk træner for SønderjyskEs superligatrup. Ligeledes sørger de fysiske trænere for en grundig introduktion til “Sport og Fitness” samt udarbejdelse af individuelle træningsprogrammer, så du kan få det maximale ud af træningen, og kan optimere din fysiske form i relation til din sportsgren.

Fysiske tests

Du vil jævnligt blive testet på din fysiske udvikling.
Hvilke tests du bliver præsenteret for, er selvfølgelig afhængig af, hvilken sport du dyrker. Men det er vigtigt for os og for dig, at kunne følge og måle også den side af din udvikling. Kravene bliver større og større til den fysiske formåen som elitesportsudøver, og derfor lægger vi vægt på denne side af træningen også.
For at kunne teste præcist og have et reelt sammenligningsgrundlag fra test til test, anvender vi avanceret testudstyr af mærket “SWIFT”. Med det kan vore fysiske trænere teste din accelerationsevne, springkraft m.m. og give dig mulighed for at målrette og tilrettelægge din fysiske træning optimalt i relation til din sportsgren.