Performance Akademiet

Drømmer du om en hverdag med meget mere musik, teater eller kunst? Og vil du gerne arbejde kreativt og tværkunstnerisk med andre unge i Haderslev, så er Performance Akademiet lige noget for dig.

På Performance Akademiet arbejder du hver mandag i tidsrummet 18:00-20:00 sammen med andre unge i Haderslev. I skriver sange, laver musikvideoer, skriver digte, optager podcast og meget mere. Det kræver blot, at du går på en ungdomsuddannelse og har hjemme i musikskolen, forsøgsscenen, kunsthal 6100 eller et helt fjerde sted i Haderslev. Et par gange om året har I en længere workshop, hvor I måske tager ud af byen og besøger museer, ser teaterforestillinger, eller måske mødes et sted i Haderslev og arbejder mere intensivt med et kreativt projekt. 

Få din egen mentor: 

Som elev på Performance Akademiet får du en mentor, som du kan få sparring med og som kan hjælpe dig videre i dine drømme. Din mentor arbejder professionelt med lige præcis det, der er din store interesse. Han/hun kan være musiker, skuespiller, instruktør, kunster, forfatter etc. Din mentor kan eksempelvis hjælpe dig med at:

  • Komme videre med sangskrivningen 
  • Udgive musik på Spotify
  • Få gang i dine sociale medier og i det hele taget hjælpe dig med PR.
  • Sætte ord på følelser, du gerne vil formidle til digte. 
  • Få konkrete redskaber til at komme i dybden med, fx en tekst til et teaterstykke

Sådan gør du:

Hvis du vil søge ind på Performance Akademiet, skal du tilmelde dig via ansøgningsskemaet på TalentCenter Haderslevs hjemmeside:  https://talentcenterhaderslev.dk/ansoegning-pa/ . Til ansøgningen skal vi også bruge en udtalelse fra en af de undervisere, du har arbejdet med i det fag, der har din kunstneriske interesse. Det kan være en musiklærer i din folkeskole, en dramalærer på din efterskole, en sololærer i musikskolen etc. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte en af de to kulturkoordinatorer i TalentCenter Haderslev: 

Helene Hellesøe Appel: node@haderslev.dk
Nynne Sanderbo Thohøj Martinusen: 

Performance Akademiet præsenterer, klik; se,  lyt og oplev